Уитни Хюстън има нова музика, която ще излезе, въпреки че

...
Уитни Хюстън има нова музика, която ще излезе, въпреки че
Коментари Харесай

Госпъл албум на Уитни Хюстън с 6 нови песни излиза през март 11 години след смъртта ѝ

Уитни Хюстън има нова музика, която ще излезе, макар че тя умря преди 11 години в Бевърли Хилс, оповестява „ Дейли мейл “.

В четвъртък беше оповестено, че скоро ще излязат документален ефирен специфичен филм, подобаващ албум и DVD с нейна госпъл музика. Документалният филм се назовава " Отивам на скалата: Госпъл музика на Уитни Хюстън “. Новият албум ще включва шест неиздадени до момента песни от далечната 1981 г.; първият сингъл е „ Testimony “, който излезе в четвъртък. Ще има и госпъл песни от саундтраци на филми, сред които и „ Бодигард “.

Това се случва, откакто в събота Дженифър Хъдсън я уважи на празненство преди връчването на премиите " Грами ". „ Пълен с душа и мощ, гласът на Уитни не е непознат на госпъл музиката “, се споделя в бележката на страницата ѝ в Instagram. „ Чуйте я по какъв начин пее „ Testimony “ на 17-годишна възраст и си поръчайте авансово албума, който наблюдава нейното странствуване в госпъл музиката “.

Неиздаваните песни включват концертна версия на „ Honors на Bridge Over Troubled Water “ на „ Simon & Garfunkel “. Ще прозвучат също „ I Found a Wonderful Way “, „ He Can Use Me “ и „ Testimony “.

Премиерата на документалния филм ще бъде на 24 март по UPtv и Aspire TV. Филмът преглежда вярата на Хюстън, възхода на кариерата ѝ и нейните осъществявания.

През 2012 година беше обявено, че Хюстън е умряла от смесването на коктейл от ксанакс и други мощни медикаменти, отпускани с рецепта, с алкохол. Твърди се, че фамилията ѝ е било известено от чиновниците на окръжния прокурор на Лос Анджелис, че в белите ѝ дробове не е имало задоволително вода, с цел да се заключи, че се е удавила във ваната на първокласния си хотел и в действителност е умряла преди главата ѝ да попадне под водата, заяви Ти Ем Зи.

Бившият брачен партньор на Хюстън, Боби Браун, с който тя имаше бурна 14-годишна връзка, изпълнена с приложимост на опиати, е бил в Нешвил по време на гибелта ѝ. Твърди се, че Браун, който тя обвиняваше частично за проблемите си с опиатите, е " изпаднал в пристъпи на рев ", когато е научил новината за гибелта ѝ. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР