Уинстън Хаус обичал безумно жена си и след смъртта й

...
Уинстън Хаус обичал безумно жена си и след смъртта й
Коментари Харесай

Когато жена му починала, той посадил 6000 дъба. След 20 г станало ясно какво е направил:

Уинстън Хаус обичал безумно жена си и след гибелта й решил да уважи паметта й по най-невероятния метод.

През 1962 година тази превъзходна двойка се оженила, съюзът им бил толкоз мощен, че всички им се чудели по какъв начин са го постигнали.

Двойката не се караше, те се подкрепяли, отнасяли се един към различен нежно благоговейно, като че ли преди малко се били влюбили през вчерашния ден. Но щастието не траяло дълго, обичаната му жена ненадейно умряла.

Всеки скърби по собствен метод, а Уинстън решил, че ще направи нещо необикновено в памет на своята обичана.

Мъжът засадил към 6000 дъбови дървета в имота си. Съседи и родственици били в неразбиране, само че след 20 години видели какво е бил замислил.

 сърце от дъбове

Никой даже не можел да си показа, че тази декларация за безконечна обич ще припомня години наред на целия свят, че любовта не предстои даже на гибелта. Един ден един човек прелетял с балон с парещ въздух и видя това величие. Той направил фотография.

На самия връх на сърцето е къщата, в която обичаната жена на Уинстън, Джанет, е прекарала детството си. В самия център на сърцето са най-красивите нарциси. Ето това монумент на любовта, който е повдигнат от любящ и любящ човек със личните си ръце.

Това не са празни приказки и обещания, това е същинско дело! Всяка двойка би трябвало да изпитва толкоз мощни усеща, откровено ви го пожелаваме!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР