Уил Смит обяви, че се оттегли от американската Академия за

...
Уил Смит обяви, че се оттегли от американската Академия за
Коментари Харесай

Уил Смит напуска филмовата академия на САЩ |

Уил Смит разгласи, че се отдръпна от американската Академия за кинемотографски изкуства и науки след абсурда с Крис Рок, предадоха международните организации.

На церемонията в неделя по връчването на премиите " Оскар " - най-престижните в света на " седмото изкуство " -. Малко по-късно Уил Смит получи статуетката за най-хубав артист за ролята си във кино лентата „ Методът Уилямс “.

" Не оправдах доверието на академията. Излизам от (нейния) състав и съм подготвен да понеса всяко наказване, което управителният (й) съвет реши за подходящо ", сподели 53-годишният артист в изказване, представено първо от списание " Върайъти ".

След случая Академията персонално. От известието стана ясно, че Уил Смит е бил помолен да напусне залата на спектакъл " Долби ", където се организира церемонията, само че той отказал да го направи.

Академията образува дисциплинарно произвеждане против артиста. За 18 април бе планувано съвещание на нейния директорски съвет за разискване какви дейности да бъдат подхванати против Уил Смит.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР