Уест Хем Юнайтед е отказал оферта от 100 милиона паунда

...
Уест Хем Юнайтед е отказал оферта от 100 милиона паунда
Коментари Харесай

Уест Хем отказал 100 милиона за Деклан Райс миналото лято

Уест Хем Юнайтед е отказал оферта от 100 милиона паунда за капитана си Деклан Райс предишното лято от страна на Манчестър Юнайтед. Не е загадка, че полузащитникът е мощно свързван с голям брой топ клубове, в това число Челси и Арсенал, само че Манчестър Юнайтед е водел в конкуренцията за подписа му предишното лято.

В последна сметка „ алените дяволи “ привлякоха 30-годишния бразилец Каземиро, който дойде на „ Олд Трафорд “ от Реал Мадрид за 70 милиона паунда. Но съгласно talkSPORT, Юнайтед не е имал шанса да чуе „ да “, когато са отправили офертата си от 100 милиона паунда за Райс.

Сега другите информации сочат, че „ чуковете “ правят оценка британския национал на към 120 милиона паунда, което е много висока сума, поради обстоятелството, че договорът му изтича през лятото на 2024-а година.

Райс е наблюдаван както от Арсенал, по този начин и от Челси, които са подготвени да водят борба за родения в Кингстън полузащитник в края на сезона. Мениджърът на „ артилеристите “ - Микел Артета, вижда в Райс дълготраен заместител на Томас Партей или Гранит Джака макар привличането на Жоржиньо от Челси през януарския трансферен прозорец.

На „ Стамфорд Бридж “ също имат предпочитание да се подсилят в средата на терена след напускането на Жоржиньо. Н'Голо Канте също може да напусне и това като свободен сътрудник след края на сезона, в случай че не подпише нов контракт.

Райс има 222 мача за Уест Хем, откогато проби в първия отбор през 2017-а година, като е съдействал с 11 гола и 12 асистенции. Той също по този начин има 39 мача за Англия и се трансформира в един от главните играчи в селекцията на Гарет Саутгейт през последните години.

West Ham 'rejected £100m bid for Declan Rice from Prem rivals'
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР