Уест Хем надви ТСЦ Бачка Топола с 3:1 в първи

...
Уест Хем надви ТСЦ Бачка Топола с 3:1 в първи
Коментари Харесай

Уест Хем обърна Бачка Топола и оглави групата си в ЛЕ

Уест Хем надделя ТСЦ Бачка Топола с 3:1 в първи мач за двата тима от група " А " на Лига Европа.

Мачът разумно стартира с напън на Уест Хам, които пропуснаха няколко комфортни обстановки през първата част. Още в 4-ата минута изстрел на Джеймс Уорд-Праус от директен свободен удар рикошира в стената, построена от гостите, и мина наоколо до вратата на Бачка Топола. 13 минути по-късно рисков изстрел на Тило Керер бе избавен от стража на сърбите Никола Симич.

В 26-ата минута пък удар с глава на Константинос Мавропанос след корнер за малко не донесе попадение за Уест Хам. Постепенно обаче гостите се отърсиха от напрежението и заиграха по-добре, като в края на полувремето и пристигна най-хубавото им състояние дотук в мача. Пропуск за Бачка Топола направи Неманя Стоич, който след ъглов удар откри топката с глава, само че бе неакуратен.

Гостите от Сърбия съумяха да нанесат своя удар при започване на втората част. Анджело Огбона направи груба неточност и загуби топката. От това се възползва Петър Станич, който остана очи в очи с Лукаш Фабиански и осъществя - 0:1 за ТСЦ Бачка Топола.

В 66-ата минута. Саид Бенрама дриблира добре по крилото и центрира остро, а Неманя Петрович, притиснат от Мохамед Кудус, си означи трагичен автогол - 1:1. Само четири минути по-късно пристигна и цялостният поврат в мача. Джеймс Уорд-Праус центрира добре от корнер и Кудус с майсторски удар с глава направи 2:1, като означи първото си попадение за " чуковете " след прехвърлянето си от Аякс. Лукас Пакета пък пропусна да направи задатъка на Уест Хам още по-голям в 78-ата минута, когато след добра контраофанзива стреля от воле, само че бе неакуратен.

Интригата в дуела завърши в 82-рата минута, когато още веднъж след корнер на Уорд-Праус резервата Томаш Соучек означи за 3:1, още веднъж с глава. Чехът и Микаел Антонио имаха късмет да вкарат още едно попадение за отбора си, само че стражът на Бачка Топола Симич се намеси отлично и съумя да избие.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР