Уест Хам нямаше никакви проблеми да се класира за четвъртфиналите

...
Уест Хам нямаше никакви проблеми да се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Червен картон, показан от Кабаков, улесни Уест Хам

Уест Хам нямаше никакви проблеми да се класира за четвъртфиналите на Лигата на конференциите. Лондончани завоюваха с 4:0 реванша против АЕК Ларнака и с общ резултат 6:0 не престават напред.

Джанлука Скамака откри резултата в 20-ата минута след неточност в отбраната на гостите. В края на първото полувреме българският арбитър Георги Кабаков сподели червен картон на Густаво Ледеш за нарушаване против Пабло Форналс. Реферът първо извади жълт картон, след след разглеждане на обстановката с ВАР той бе изменен на червен.

В началото на втората част Джаръд Боуен релизира два гола в границите на две минути и стана най-резултатният състезател в евротурнирите в историята на " чуковете ". Четвъртото попадение в мача бе дело на 18-годишния младеж на клуба Дивин Мубама, който означи първия си гол за Уест Хам 10 минути откакто се появи на терена.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР