Уест Хам измъкна точка в края при гостуването си на

...
Уест Хам измъкна точка в края при гостуването си на
Коментари Харесай

Уест Хем се спаси в добавеното време на Кинг Пауър

Уест Хам измъкна точка в края при гостуването си на Лестър, откакто вкара изравнителен гол за 2:2 в добавеното време на "Кинг Пауър Стейдиъм ".

Джаред Боуен в 10-ата даде задатък на "чуковете ", когато овладя дълго подаване от Диоп, измъкна се зад отбраната на "лисиците ", след което стреля в ъгъла. В самия завършек на първото полувреме Юри Тилеманс изравни от дузпа, отсъдена поради игра с ръка на Кресуел в наказателното.

Четвърт час след началото на второто полувреме Лестър стигна до поврат, откакто Перейра засече с глава неповторимо центриране на Барнс. В добавеното време обаче лондончани се добраха до ремито, откакто Крейг Доусън засече центриране от корнер. Домакините претендираха за игра с ръка, само че VAR реши, че бранителят е вкарал топката във вратата с рамото си.

Уест Хем остана на четвъртото място с 41 точки - една повече от Манчестър Юнайтед и две пред Арсенал. Тимът на Мойс обаче е изиграл повече мачове от всичките си противници в борбата за Топ 4. За Лестър това бе пети следващ мач във всички шампионати без победа. "Лисиците " са на 11-ата позиция с актив от 27 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР