УЕФА ще върне парите на всички фенове на Ливърпул, които

...
УЕФА ще върне парите на всички фенове на Ливърпул, които
Коментари Харесай

УЕФА връща парите на феновете на Ливърпул, които присъстваха на финала с Реал

УЕФА ще върне парите на всички почитатели на Ливърпул, които са били закупили билети за финала на Шампионската лига против Реал Мадрид в Париж. От централата са решили по този метод да компенсират последователите поради случаите пред " Стад дьо Франс " преди огромния дуел през май. Началото на срещата се забави с 38 минути, а против почитателите бе употребен сълзотворен газ, което докара до конфликти сред тях и полицията. Някои от последователите въобще не влязоха на стадиона.
 Комисията се произнесе: УЕФА носи виновност за безредиците в Париж преди Ливърпул - Реал Комисията се произнесе: УЕФА носи виновност за безредиците в Париж преди Ливърпул - Реал
Първоначално УЕФА и френските управляващи упрекнаха почитателите на Ливърпул поради това, че мнозина от тях са се пробвали да влязат без билети или с подправени такива. След това обаче бе назначена самостоятелна комисия, която преди няколко седмици излезе със мнението, че виновността за всички неуредици е на уредника на събитието - УЕФА. От централата се извиниха на почитателите, а в този момент са решили да върнат парите на 19 618 последователи на Ливърпул, които са имали публично закупени билети за финала. Стойността на обособените пропуски варира от 59.40 паунда до 585.70 паунда.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР