УЕФА се готви да извади Ювентус от европейските клубни турнири

...
УЕФА се готви да извади Ювентус от европейските клубни турнири
Коментари Харесай

УЕФА готви изваждане на "Ювентус" от европейските турнири

УЕФА се готви да извади " Ювентус " от европейските клубни шампионати поради обвиняванията за фалшифицирани финансови облаги от прехвърляния, оповестява италианският вестник " Гадзета дело Спорт ". Италианският клуб беше с лишаване на 15 точки от федерацията, само че предходната седмица олимпийският комитет на Италия наказването и върна делото във федерацията. Очаква се новото дело да стартира през май.

Според " Гадзета дело Спорт " УЕФА е провела лично и е получила документи от прокуратурата в Торино. От Европейската футболна асоциация се надяват делото в Италия да завърши до юни и ще изчакат решението на италианските управляващи, само че в случай че то продължи по-дълго, УЕФА ще наложи свое наказване.

 Точките са тук, само че не напълно: правосъдната борба за Точките са тук, само че не напълно: правосъдната борба за " Ювентус " стартира изначало

Очаква се глобата да е изваждане от европейските шампионати, без значение дали " Ювентус " завоюва, където отборът е на полуфинал против " Севиля ".

УЕФА към този момент санкции " Ювентус " за нарушавания на финансовия феърплей. Освен делото за прехвърлянията, против клуба се водят следствия и за прикриване на платени заплати по време на пандемията от ковид. Тогава " Ювентус " заяви, че е постигнал съглашение с футболистите да се откажат от заплатите си за три месеца, само че съгласно обвиняването парите са платени с скрито съглашение и не са били записани в докладите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР