Удивителният момент, който е разсмял стотиците потребители на мрежата се

...
Удивителният момент, който е разсмял стотиците потребители на мрежата се
Коментари Харесай

Хит в мрежата: Малко дете представи гърдите на майка си в предаване на живо ВИДЕО

Удивителният миг, който е разсмял стотиците консуматори на мрежата се е случил в утринното предаване на ITV This Morning („ Тази заран “). Двегодишният готвач блогър Кейд се включил към предаването.

Седнало в ръцете на майка си, дребното момче внезапно решило да показа доста значима информация с публиката. Пляскайки с дланта си по гърдите на дамата, момчето споделило: This is mummy's boobs (Това са гърдите на мама). Определено си заслужава да видите реакцията на публицистите.



Водещите и готвачът на програмата Фил Викъри не са могли да сдържат страстите си. Задушавайки се от смях, те на вятъра се пробват да продължат предаването. Майката на Кейд също стартира да се кикоти, изчервявайки се. Разбира се, моментът стана вирусен в интернет. В Twitter потребителите благодариха на хлапето, че им е повдигнал настроението.

"Предаването "Тази заран " усъвършенства моята заран, седмица и година. Кейд сподели: "Гърдите на мама! ", написа потребителят stephenGary90



Кейд се трансформира в звезда не за първи път. Само преди месец из цялото интернет пространство се популяризира видео на дребното дете, което готви сладки с баба си. Момчето толкоз доста е желало да опита всички съставки, че е трансформирало кулинарния развой в същински тест за нервите на баба си, написа английското издание.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР