Удинезе и Верона завършиха наравно - 1:1, в последен мач

...
Удинезе и Верона завършиха наравно - 1:1, в последен мач
Коментари Харесай

Верона взе ценна точка в Удине

Удинезе и Верона приключиха наедно - 1:1, в финален мач от 20-ия кръг на Серия " А ". Домакините бяха тези, които сътвориха доста повече положения, и сигурно съжаляват за резултата. Точката обаче е добре пристигнала за Верона. Отборът на Марко Дзафарони затвърди възхода си от последните седмици и макар че още е в зоната на изпадащите, към този момент се вижда светлина в тунела. 

И двата тима бяха без някои основни фигури, само че като че ли изчезналите се отразиха повече на Удинезе. " Фриуланите " можеха рано да поведат, само че Лоренцо Монтипо отрази удар от дребен ъгъл на Айзък Съксес, а след това Джакомо Маняни едвам не направи дузпа, само че играта му с ръка беше отвън рамките на наказателното поле.

В 3-ата минута удар на Дарко Лазович беше отклонен с глава от Бетао и топката трансферира Марко Силвестри. Удинезе отговори в средатана полувремето, когато Бето добре задържа кълбото и откри Лазар Самарджич, а той технично откри долния ляв ъгъл на вратата.

Последва още по-сериозен домашен напън и пропуски на Бето, Торгай Арслан и Яка Бийол. Джанмарко Маняни пък мазета от голлинията изстрел на Дестини Удоджи. 

През второто полувреме Самарджич беше близо и до втори гол, а отбраната на Верона не успяваше да удържа офанзивите на домакините. Дебютиралият Ондрей Дуда се включи добре за отбора от града на Ромео и Жулиета. В класирането Верона е на 18-о място с 13 точки, а Удинезе заема 7-ата позиция с 29 пункта.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР