Уди Харелсън потвърди слуховете, че с Матю Макконъхи може да

...
Уди Харелсън потвърди слуховете, че с Матю Макконъхи може да
Коментари Харесай

Холивудските звезди Уди Харелсън и Матю Макконъхи може да са братя

Уди Харелсън удостовери слуховете, че с Матю Макконъхи може да са биологични братя по време на присъединяване си в " Късното шоу със Стивън Колбърт ".

" Ще кажа единствено, че има известна меродавност, тъй като говорихме с Ма` Мак, майката на Матю, и тя ни заяви веднъж нещо в този дух. Искам да кажа, че това е полуда! ", споделя Харелсън.

Актьорът споделя по какъв начин се е стигнало до разкритието в Гърция. Докато с Макконъхи гледат тимът на Съединени американски щати да печели Световната купа, Харелсън споделя, че татко му рядко съжалява за нещо. Тогава майката на Матю Ма`Мак (Мери Катлийн Маккейб) се съгласява с констатацията му и признава, че е познавала татко му. Харелсън незабавно схваща, че откровението й е " изпълнено с подмятания ".

Матю Макконъхи също призанава, че е допустимо, до момента в който родителите му се развеждали, майка му да е срещнала през това време бащата на Уди, Чарлз - професионален наемен палач, наказан на пожизнен затвор за ликвидиране на федерален арбитър. Чарлз влиза в пандиза, когато Уди е едвам на 7 години, а през 2007-а умира зад решетките на 69 години.

Харелсън упорства да бъде изработен ДНК тест, с цел да се разбере един път вечно дали той и Макконъхи са родственици. Макконъхи обаче приема по-трудно новината и предлагането за ДНК тест.

" Чакай малко, ти се опитваш да ми кажеш, че татко ми може да не ми е татко, откакто 53 години съм вярвал в това? ", опонира Макконъхи. Отговорът на Харелсън е, че Матю няма за загуби татко си, а просто ще има различен татко и брат.

Двамата артисти са дългогодишни другари. Снимали са се дружно в " ED tv " и " Истински детектив ". Ще ги забележим и в комедийния сериал " Брат от друга майка ", в който ще вземат участие като измислени версии на самите себе си.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР