Удари по няколко обекта на ислямисткото движение Хамас нанесоха израелски

...
Удари по няколко обекта на ислямисткото движение Хамас нанесоха израелски
Коментари Харесай

Израел нанесе ракетни удари по цели в Ивицата Газа

Удари по няколко обекта на ислямисткото придвижване Хамас нанесоха израелски бойни хеликоптери тази нощ. Атаката е в отговор на обстрел против Израел с минометни снаряди и ракети, както и балони с привързани на тях експлозиви, които палестинците употребяват за набези през границата.
Обектите, изумени от въздушните удари, включват тунел и постройка, употребена съгласно Израел за " команден център " от Хамас. Снощи палестински бойци изстреляха ракета, чиято цел бе някогашният началник-щаб на армията Бени Ганц до момента в който посещаваше граничната зона сред Израел и линията Газа.
От момента, в който президентът на САЩ Доналд Тръмп разгласи проекта си за разрешаване на израелско-палестинския спор, Южен Израел е подложен на непрекъснат обстрел с ракети, снаряди и балони с експлозиви. Инициативата на Тръмп планува Израел да резервира противоречивия Йерусалим като " неделима столица " и дава зелена светлина на еврейската страна да анексира селища на Западния бряг, който е окупиран от 1967 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР