Удари на камък опитът на парламентарната шефка Ива Митева да

...
Удари на камък опитът на парламентарната шефка Ива Митева да
Коментари Харесай

Липса на кворум остави НСО да пази главния прокурор и първат...

Удари на камък опитът на парламентарната шефка Ива Митева да направи промени в закона за НСО, с които да лиши от защита основния прокурор, първата дама и президентската администрация. Причина за каръка в работата на комисията по профилираните служби стана неналичието на кворум.

На днешното изключително съвещание на комисията пристигнаха единствено депутати от " ИТН ", Българска социалистическа партия и съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов. Отсъствието на представители на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Изправи се БГ! Ние идваме! " накара ръководителя Светлин Стоянов да приключи съвещанието малко след 11 часа.

" Явно този закон няма да се одобри в това национално заседание ", разяснява той пред " 24 часа ". Стоянов има желание да опитва да свика комисията и на следващия ден, само че упованията му са обстановката да се повтори. Все още не е ясно по кое време президентът счита да разусне 46-ия парламент и дали депутатите ще могат да прегледат и различен закон с изключение на актуализацията на държавния бюджет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР