Удареният от Федерико Валверде футболист на Виляреал Алехандро Баена е

...
Удареният от Федерико Валверде футболист на Виляреал Алехандро Баена е
Коментари Харесай

Битият от Виляреал бил във видеочат по време на нападението

Удареният от Федерико Валверде футболист на Виляреал Алехандро Баена е водел видеоразговор със собствен някогашен съотборник, когато е бил нападнат. “Спорт ” разкрива, че сега на нападението 21-годишният играч на “жълтата подводница ” е говорел с футболиста на Жирона Арнау Мартинес. Двамата са положителни другари от престоя на Баена в каталунския клуб през предишния сезон. Вероятно поради ангажираността си с телефона в ръка Баена не е съумял да реагира.

Както е известно, в събота вечер Валверде нападна противника на паркинга на “Сантиаго Бернабеу ” след края на турнирния дуел сред Реал и Виляреал. Уругвайският ас на домакините твърди, че е бил предизвикан с думите “Плачи в този момент, откакто детето ти няма да се роди ”.

Предисторията е обвързвана с това, че през зимата се разбра, че брачната половинка на Валверде кара тежка бременност и тогава е имало опасения, че детето може да бъде изгубено.

С тези думи Баена се бил обърнал към полузащитника на столичани още на 19 януари по време на конфликта сред двата отбора от шампионата за Купата на краля.

В миналата намира се е стигнало до ново сдърпване, а съгласно представители на Баена Валверде му се бил заканил с репликата “Ще те очаквам на открито ”.

Футболистът на Виляреал към този момент е подал тъжба в полицията.
 Половинката на Валверде разяснява тематиката, която провокира абсурда към играча Половинката на Валверде разяснява тематиката, която провокира абсурда към играча
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР