Удар на полицията от град в Северна България.Полицаи от РУ

...
Удар на полицията от град в Северна България.Полицаи от РУ
Коментари Харесай

Задържаха мъж, задигнал луксозни сака от офис на фирма в Лом

Удар на полицията от град в Северна България.

Полицаи от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Лом са открили и задържали мъж от крайдунавския град, който откраднал първокласни сака от офис на куриерска компания в Лом, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. 

На 23 март в полицията постъпил сигнал, че клиент е откраднал няколко сака от офиса им. При инспекция било открито, че ден преди този момент в офиса се явил 47-годишен престъпно проявен и осъждан мъж, който се показал за покупател на въпросните сака. Той поискал да ги опитва в затворена пробна в офиса, след което декларирал, че не му стават и върнал пратката. На идващия ден изпращачът се обадил и декларирал, че в пакета има остарели облекла и саката са сменени. За 10 дни криминалистите открили кой е крадецът, а той направил признания и възстановил нанесената вреда.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана оповестиха за Българска телеграфна агенция, че сходна кражба е оригиналност за района. Досега имаше тегления на пари от непозната дебитна карта, замяна на банкови сметки на компании с персонални, за имотна полза, компютърни измами, само че не и измами през куриерска компания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР