удължи до 1 март националното блокиране, за да се справи

...
удължи до 1 март националното блокиране, за да се справи
Коментари Харесай

Португалия остава в локдаун до 1 март

удължи до 1 март националното блокиране, с цел да се оправи с най-големото повишаване на броя на коронавирусните инфекции от началото на пандемията, написа БГНЕС.
Президентът Марсело Ребело де Соуса разгласява информацията по този въпрос на формалния си уеб страница, още преди Народното събрание да утвърди предлагането му за удължение на заключването с още две седмици, съобщи Ройтерс.
 Португалия също затваря границите си Португалия също затваря границите си
Португалия лимитира напредванията зад граница на жителите си в продължение на 15 дни, съобщи Франс прес. Мярката се постанова поради...
Истината е, че потенциалът на лечебните заведения в страната е пред привършване и единствената опция е да бъдат понижени случаите. Португалия наложи втория локдаун на 15 януари, като затвори несъществените услуги и учебните заведения и направи отдалечената работа наложителна, където това е допустимо.
Повечето ограничения евентуално ще останат същите, само че според президентския декрет, държавното управление към този момент може да реши да разреши на бизнеса да продава книги и образователни принадлежности. То може също по този начин да приложи регулация за надзор на шума, с цел да разреши на хората да работят от у дома, без да бъдат обезпокоявани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР