Учудващо българската позиция относно конфликта НАТО - Русия е единна,

...
Учудващо българската позиция относно конфликта НАТО - Русия е единна,
Коментари Харесай

Международен анализатор: САЩ внушават повече измислена заплаха

Учудващо българската позиция по отношение на спора НАТО - Русия е единна, съответна и основаваща се на конструктивизъм с акцент върху договарянията. България няма по какъв начин и за какво да се преценява с претенциите на Русия. Русия води договаряния със Съединени американски щати, а НАТО е детайл на този контракт. Това сподели пред БНР интернационалният анализатор проф. Нина Дюлгерова. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 95
Тя акцентира, че Черноморският район постоянно е бил основен в районен и в световен проект:   " От предходната година до момента нямаше военни спорове, имаше си точките на напрежение, в Украйна всичко беше замръзнало и беше в подтекста на реториката, имаше си военните учения за поддържане на играта. От няколко месеца рефренът " Русия ще нахлуе " автоматизирано докара до това България и Румъния непрестанно да са посочени като значителен детайл като външна граница на Европейски Съюз и на НАТО. Русия уточни Румъния и България в подтекста на черноморския район, значителен детайл от сигурността на Черно море ". 

Проф. Дюлгерова добави, че руските претенции потеглят от 100%, с цел да може на масата на договарянията да се реализира нещо действително. По думите ѝ Русия няма потенциал да стартира военни дейности: " Много интензивно върви и процесът във формата на Нормандската четворка. След като представители на Русия, Украйна, Франция и Германия разясняват на масата на договарянията казуса за Украйна, би трябвало да се има поради, че става въпрос за контролиране на процесите. Войнствената изразителност, която ни се внушава, слага на назад във времето по-важното - действителното решение на украинския въпрос. Склонна съм да приема, че дипломацията е на напред във времето ". 

Анализаторът уточни, че проблемите, които се постановат извън - на Европа и на Русия, са повече проблеми, експорт от Вашингтон към Европа: " Повече измислена, в сравнение с действителна опасност и по този начин да се ускори страха в европейските общества, а когато човек или обществата се опасяват и губят ориентировка, те могат да бъдат по-лесно манипулирани ". 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 95  „ Северен поток “ 2 може да бъде спрян поради напрежението сред Русия и Украйна „ Северен поток “ 2 може да бъде спрян поради напрежението сред Русия и Украйна  Лавров: Отговорите на НАТО и Съединени американски щати не дават отговор на опасенията ни Лавров: Отговорите на НАТО и Съединени американски щати не дават отговор на опасенията ни  Дмитрий Песков: Американският отговор на съветските оферти не дава мотиви за оптимизъм Дмитрий Песков: Американският отговор на съветските оферти не дава мотиви за оптимизъм
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР