Учудвам се на искането на оставката ми. Това обяви вътрешният

...
Учудвам се на искането на оставката ми. Това обяви вътрешният
Коментари Харесай

Ако подам оставка, ще предам полицаите, обяви вътрешният министър

Учудвам се на настояването на оставката ми. Това разгласи вътрешният министър Калин Стоянов на ексклузивен брифинг в Министерство на вътрешните работи. Според него служителите на реда нощес са си свършили работата по време на митингите.

Ако аз подам оставка, значи да ги предам, разгласи Стоянов. 

Той призна, че служители на реда са си надвишили правата и са се поддали на провокации. По думите му обаче те били " единици ". Калин Стоянов разпоредил инспекцията на техните дейности да се извърши неотложно. 

Вътрешният министър изясни и че няма " безусловно никакво напрежение " сред него и премиера акад. Николай Денков. По мотив думите на министър-председателя, касаещи отсъствието на Калин Стоянов от съвещанието на Министерския съвет, министър изясни, че той е бил на съвещание на парламентарна комисия. А кинопрожекцията, на която бил, била от работен порядък. Тя била обвързвана с филм за телефонните измами , по който Министерство на вътрешните работи било съветник. 

Припомняме, че оставката на Калин Стоянов бе поискана от парламентарната група на ПП-ДБ, с чийто мандат е определено държавното управление и на която групировка принадлежи министър председателят Денков. 

Стоянов обаче бе подсилен от другите две партии, стоящи зад кабинета - ГЕРБ и Движение за права и свободи. 

Гледайте тук:



Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР