Учуден съм как 5 служителки от една фирма даряват по

...
Учуден съм как 5 служителки от една фирма даряват по
Коментари Харесай

Наглостта на Хр. Иванов и другите е безгранична: Борисов

" Учуден съм по какъв начин 5 служителки от една компания подаряват по 20 хиляди лева за една партия (Демократична България)? ”, разяснява от Ямбол водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка със абсурда към пирамидата NEXO.

”Какви са тези служителки с толкоз будна гражданска съвест. Тази партия беше наш съдружен сътрудник, някой би трябвало да поеме виновността, че са се издигнали в политиката. Не се отхвърлям от времето, в което сме били дружно ”, акцентира той.
" Опорката им е " тиня и каскети ", и надали не, че ние им го предизвикваме. Не сме отговорни ние за злоупотребите ”, разяснява водачът на ГЕРБ.

" Това, че в историята с Nexo са намесени и израелските служби, водещи в следствието на киберпрестъпления, значи, че се работи интензивно по следствието.

Но политическата виновност за това, че тези хора са се развили по времето на ГЕРБ, както и Христо Иванов, както и за Тренчев и за Ананиев, щом сме били дружно, и щом той споделя, че Тома Биков, Дани Митов би трябвало да кажат, че щом са били дружно, значи са отговорни, остава и ние да сме отговорни за това ”, заключи Борисов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР