Учителката Милена Сталева, която се снима в скута на абитуриент

...
Учителката Милена Сталева, която се снима в скута на абитуриент
Коментари Харесай

Учителката от скута остава на работа

Учителката Милена Сталева, която се снима в скута на зрелостник и разгневи обществото с държанието си, остава на работа , научи HotArena . Това удостовери и директорката роза Желева, която управлява гимназията по механо-електроника в Бургас.

Припомняме ви, че преди седмица се появи фотография от абитуриентските балове, на която учителката по британски език е седнала в скута на младо момче, захапало пура, до момента в който тя демонстрира част от крайници си.

Сталева бе нападната, че показва цялостна липса на морал и държанието й е неприемливо. „ Тя има тридневен период да изясни случая. Не мога да давам присъди, защото желая да чуя и нейната позиция. Всеки има право да се отбрани.

Ще се позовем на етичния кодекс и със законови способи ще издам нейното наказване. Със сигурност няма да бъде уволнена, защото е добър учител, а на матурите нейните възпитаници реализираха отлични резултати ”, изясни Желева.

Според директорката на гимназията провинилата се учителка си е взела поука от цялата история.

„ Повярвайте ми, тя разбра какво е направила. Тя и фамилията й тежко претърпяха всичко, което се изписа и обвиняванията, които й насочиха. Подложена е на стрес, тъй че дано да не усложняваме положението й. Нашата учителка си научи урока. За страдание, от време на време в живота става така—научаваме си уроците по сложния метод ”, споделя още Желева, написа „ България през днешния ден ”.

Друга нейна колежка— преподавателката от Симеоновград Дарина Димова, обаче избра да напусне работа. Учителката бе снимана да се вихри на абитуриентски бал, с мъж на дансинга, който съблича по долни дрехи.

Още на идващия ден след скандалната преживелица, тя подала оставка. 58-годишната преподавателка декларирала, че се срами от случилото се и е засрамена от това.

Директорката на учебното заведение в следствие разясни, че преподавателката не е била поканена на бала, а е била в заведението на свободна консумация, както и мъжът, с който се впуснала в предизвикателния танц.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР