Учителите във Франция излизат на протест заради липсата на единна

...
Учителите във Франция излизат на протест заради липсата на единна
Коментари Харесай

Учителите във Франция на протест заради липсата на единна политика за пандемията



Учителите във Франция излизат на митинг поради неналичието на единна политика в учебните заведения за справяне с пандемията, съобщи Ройтерс. Учебните заведения се пробват да съблюдават новите правила за тестване, които бяха въведени преди края на коледната почивка, само че по-късно бяха изменени още два пъти след рецензии.

Правителството преразгледа концепцията си да праща на онлайн образование класовете, в които има позитивни случаи, като разгласи, че съществуването на известни усложнения е цената, с цел да останат учебните заведения отворени. Нарастването на общия брой инфектирани обаче докара до увеличение на случаите и там. Така доста образователни заведения бяха подложени на напън по какъв начин да продължат да преподават все пак.

Според профсъюзите отчаянието и изтощението на всички в просветителната общественост са достигнали бепрецедентни равнища.

" Пълната отговорност в тази безредна обстановка е на министъра и държавното управление заради непрестанните промени, неработещите протоколи и неналичието на подобаващи принадлежности, които да да подсигуряват, че учебните заведения могат да действат вярно ", се споделя в изказването на синдикатите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР