Ученици замерят движещи се автомобили в Шумен. За това сигнализира

...
Ученици замерят движещи се автомобили в Шумен. За това сигнализира
Коментари Харесай

Ученици замериха шофьорка с камъни, охрана има ли въобще?

Ученици замерят движещи се коли в Шумен. За това алармира една от пострадалите шофьорки. Инцидентът е станал пред Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия и Професионалната гимназия по механотехника, електроника, телекомуникации и превоз.

Случаят надалеч не е прецендет излиза наяве от думите на Милена Крумова.

" Искам да споделя какво ми се случи през вчерашния ден (14.03). ОТНОВО. По обяд, минавайки с колата си около ПГСАГ и ПГМЕТТ, бях замеряна с камъни или нещо друго от стоящите на тротоара възпитаници. Не знам от кое учебно заведение са, беше цялостно с деца и пред двете учебни заведения. Е, уцелиха ме. Отново.

Нямах време персонално да се разправям, тъй като отивах на работа. Подадох сигнал в полицията и в двете учебни заведения. Разбирам, че не съм единствено аз пострадалата. Явно в учебните заведения царува цялостна липса на надзор, предходната зима се раздуха отново случая и...нищо. Значи защитата може заран да им обезпечава безвредно секване, само че когато мятат всякакви неща никакви ги няма. Чакам резултати от подадените сигнали, само че нямам огромни очаквания. Днес би трябвало да мина отново оттова. ", написа Крумова

Потребители поучава дамата да се обърне към полицията.

" Ако отново Ви замярат с камъни, спрете и извикайте полиция на момента ", отбелязва  Елеонора С.

Друг се съгласява с тромавата работа на институции у нас.

" То хубаво но, ще си почакаш за резултати, жалбата ти по този начин ще седи и ще хваща прахуляк. Виж, в случай че вземеш да пресечеш погрешно, си подготвена санкционирана ", счита П. М.

Дали и този път няма да има никаква реакция?

 

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР