Ученици от Националната професионална гимназия по прецизна техника и оптика

...
Ученици от Националната професионална гимназия по прецизна техника и оптика
Коментари Харесай

Ученици от софийска гимназия посетиха „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД


Ученици от Националната професионална гимназия по прецизна техника и оптика „ М.В.Ломоносов “ в град София посетиха производството на „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД. Това се случи в границите на самодейността „ Отворени дни “ на компанията. Учениците са финален 12-ти клас и тази година приключват междинното си обучение. Те бяха посрещнати от Ирина Рибарова, управител „ Човешки запаси “ в „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД. Първоначално бяха осведомени с историята на интернационалната R&M Group (Reichle & De-Massari AG) и основаването на българското дружество.
„ Разчитаме на вас – възпитаници и студенти за бъдещото развиване на нашата компания и на България като цяло. Надявам се да изберете и да се включите в нашите стажантски стратегии, а в бъдеще и да работите тук “, съобщи Тихомир Давидов, Мениджър „ Производство “ в предприятието, който също приветства учениците. След това те разгледаха индустриалната база и се срещнаха на място с опциите за бъдещото си развиване.

За R&M
R&M (Reichle & De-Massari AG) e водач в създаването, производството и доставката на цялостни решения за създаване на висококачествени информационни мрежи. Иновативните технологии, употребявани в дизайна и производството на оптични и медни съставни елементи и кабели, подсигуряват висока скорост и непрекъсваемост на преноса на данни в LAN, Data Center и FTTx мрежите. В България R&M е показана от комерсиалното сдружение „ Р и М България “ ЕООД и индустриалната база „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД.
„ Р и М България “ ЕООД повече от 17 години предлага продуктите на R&M на българския пазар и през днешния ден оперира в 12 страни от Югоизточна Европа, предоставяйки самостоятелен метод в правенето на цялостни потребителски решения. Основаното през 2011 година сдружение „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД е тясно профилирано в създаването, дизайна и производството на оптични съставни елементи, употребявани за цялостното създаване на информационни мрежи. Продукцията на индустриалната база е налична на интернационалните пазари посредством повече от 40 търговски организации на R&M по света.
Повече информация можете да намерите на https://www.rdm.com/bgr_en
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР