Ученик от основно училище в град Лукавац, Босна и Херцеговина,

...
Ученик от основно училище в град Лукавац, Босна и Херцеговина,
Коментари Харесай

Ученик откри стрелба в училище в Босна и Херцеговина, ранен е учител

Ученик от главно учебно заведение в град Лукавац, Босна и Херцеговина, е разкрил пукотевица, при която е бил прострелян преподавател, заяви босненският портал Кликс.

 

Тази заран в главното учебно заведение „ Лукавац Град “ в Лукавац невръстен възпитаник е разкрил пукотевица, при която е потърпевш един чиновник – преподавател по британски език в учебното заведение. Раненият, с букви Н. О., е приет в болница поради прострелна рана във врата, сега се прави интервенция.

 

Директорът на учебното заведение Един Делич е удостоверил пред Кликс, че ученикът е арестуван от полицията, а оръжието на стрелбата е открито.

 

По неофициална информация на портала, става въпрос за възпитаник, който е бил изместен от друго главно учебно заведение заради неприятно държание.

 

Инцидентът не е първи сходен случай в района, откакто на 3 май 13-годишен възпитаник простреля девет свои съученици и охранител в белградско учебно заведение. На идващия ден 21-годишен откри пукотевица по хора в село край сръбската столица и умъртви осем от тях.

 

Източник Българска телеграфна агенция

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР