Ученички изместиха дилърите в школата. Най-новата мода е засукани девойчета

...
Ученички изместиха дилърите в школата. Най-новата мода е засукани девойчета
Коментари Харесай

Ученички масово пласират дрога в училищата

Ученички изместиха дилърите в школата. Най-новата мода е засукани девойчета от 10-и, 11-и и 12-и клас да пласират опиати на децата, като безусловно изритаха от тази ниша съучениците си дилъри. Това описаха от Министерство на вътрешните работи, представени от "Телеграф ".
Основният претекст на девойките към този момент бил не толкоз финансов, колкото желанието им да блеснат измежду момчетата, засекли проверяващите. Те пласират трева за 5 лева, а амфетамини под формата на телефонче за 10 лева
"Във всяко учебно заведение си има по-вървежни девойки, засукани, красиви, всички ги знаят. Те са тарторките. Голяма част от тези девойки пласират и опиати. Особено от този 15-и септември засичаме, че са избутали момчетата от нишата ", считат криминалисти.
"Изкарвам по 50-60 лв. дневно от билката и хапчетата ". Това призна десетокласничката Ана-Мария. Момичето учи в едно от най-елитните учебни заведения в столицата, което се отличава с огромен брой медалисти в една от точните науки. Девойката признава, че от една година пласира трева, амфетамини и всичко, което й дадат. "Така си готин, всички те гледат, почитат. Сила и почит, това е. Няма да съм някоя мухла ", добавя момичето.
По думите му родителите даже не усещат какво прави. Не пуши постоянно трева, само че избира водката. Зарибява "грозници ", които по-късно момчетата сваляли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР