Ученичка джихадистка, която избягала от Лондон, за да се сражава

...
Ученичка джихадистка, която избягала от Лондон, за да се сражава
Коментари Харесай

Ученичка джихадистка, сражавала се за „Ислямска държава“, моли да се върне в Лондон, за да роди трето дете

Ученичка джихадистка, която избягала от Лондон, с цел да се бори за „ Ислямска страна “ на 15 години, в този момент моли да бъде позволена назад във Англия, с цел да роди там третото си дете, оповестява „ Сън “.
``
реклама 

19-годишната Шамима Бегум, която е в напреднала бременност, се е появила в бежански лагер в Сирия и декларирала, че не съжалява за решението си да се причисли към терористичната формация. Тя е на път да роди трето дете, а първите две са умряли от апетит и заболявания. Тя желае това да има добър живот с нея във Англия.

 

Бегум избягала с двама младежи от Бетнал Грийн през 2015 година, с цел да се причисли към „ Ислямска страна “. Тя споделя, че първият път, когато видяла обезглавена глава, не се трогнала въобще.
 
Тийнейджърката била открита от публицист на „ Таймс “ в лагер, цялостен с хора, избягали от последната цитадела на „ Ислямска страна “. Тя му разказала, че била омъжена за холандски войник и имала естествен живот, само че той се предал на сирийските бойци и тя счита, че към този момент е вдовица.
 



„ Знам какво всички у дома мислят за мен, тъй като съм изчела всичко написано онлайн. Но аз просто желая да се върна у дома, с цел да родя детето си. Ще направя всичко, което се изисква от мен, с цел да моге да се прибера и да пребивавам безшумно с детето си.
 
Обяснявайки какво я предиздвикало да напусне село Багуз, където се водят сражения, Бегум приказва за себе си, че била „ слаба “, тъй като напуснала „ Ислямска страна “, и се възхищава на всички, които били задоволително смели да останат.
 



„ Накрая просто не можех да устоявам повече. Не можех да го понеса. Сега всичко, което желая, е да се върна във Англия. Но прибавя: „ Аз не съм същото неуместно 15-годишно момиченце, което избяга от Бетнал Грийн преди четири години и не скърбя, че пристигнах тук “.
 
Наскоро тя чула, че останалите двама, с които избягала, били още живи, само че след всички бомбардировки в Багуз тя не е сигурна, че биха могли да оцелеят.
 



Превод и редакция: Блиц 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР