Учени от Института за науки за живота в университета на

...
Учени от Института за науки за живота в университета на
Коментари Харесай

Добавете тази съставка към сутрешното си кафе, за да ускорите метаболизма си

Учени от Института за науки за живота в университета на Мичиган откриха по какъв начин, в случай че прибавим малко канела към кафето си, ще помогнем на тялото си да изгаря мазнините по-бързо , заяви електронното издание на " Джерусалем пост ", представено от.

При проучването си учените изложили проби на човешки мастни кафези на въздействието на цинамалдехид, който придава неповторимия усет и мирис на канелата. Изследователите са открили, че мастните кафези стартират да създават повече ензими, с помощта на които те изгарят мазнини, вместо да ги натрупат.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
На този стадий от проучването не е допустимо да се каже какъв брой кг може да смъкна човек, в случай че размени захарта в утринното кафе с канела , само че учените са открили изрично по какъв начин канелата форсира метаболизма.

А тук може да опитате нашия специфичен ТЕСТ и да разберете повече за себе си:
 Лесни метода за усилване на метаболизма  Лесни метода за усилване на метаболизма  Лесни метода за усилване на метаболизма  Лесни метода за усилване на метаболизма
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР