Учени доказаха отново, че редовните занимания сас секс оздравяват организма.

...
Учени доказаха отново, че редовните занимания сас секс оздравяват организма.
Коментари Харесай

Учени посочиха кои точно болести се лекуват с редовен секс

Учени потвърдиха още веднъж, че постоянните занимания сас секс оздравяват организма. Според публикация в сп. Bulletin of Experimental Biology and Medicine, постоянните оргазми освен способстват за снемането на напрежението, само че и намаляват чувствителността към болежка, поради нарасналото произвеждане на ендорфини в тялото.

Според проучванията, хората, които се занимават със секс 1-2 пъти седмично, имат с 30% по-високо равнище на имуноглобулин А, спрямо по-въздържаните в леглото двойки.

Сексуално дейните мъже на половина намаляват риска от пораждане на заболяване на сърдечно съдовата система. Този резултат поражда заради това, че по време на правенето на обич тялото задейства десетки мускули, в това число такива, които е невероятно да бъдат тренирани в спортната зала. Особено благоприятен резултат има сексът за сърцето и съдовете, в това число до образуването на нови капиляри.
Редовните полови актове също по този начин покачват съпротивителните сили на организма против грипа и простудата.
Учени от Турция от своя страна откриха, че сексът оказва помощ за извеждането на камъните от бъбреците.
Доказаха, че утринният секс лекува махмурлук
Жените, които водят постоянен сексуален живот, възстановяват месечния си цикъл и смекчават болките.
Сексът също по този начин е най-ефикасното лекарство при простатит, припомнят медиците.
Те също по този начин дават и скъпи препоръки какво би трябвало да вършат дамите и мъжете, с цел да запазят половата си интензивност и откакто навършат 50 години.
Сексуалният интерес и при двамата сътрудници зависи не от годините, а от положението на тяхното здраве. Възползвайте се от естествените афродизиаци, вместо да давате неверни пари за скъпи лекарства, поучава доктор Тимът Шуоб от Съединени американски щати, който е обнародвал резултати от многогодишни проучвания, отдадени на интимните връзки сред хората над петдесет.
Според него и някои други специалисти, с помощта на насъбрания житейски опит половият живот може да стане даже по-привлекателен и удобен. Той може да носи надълбоко и цялостно задоволство и наслада. Стареенето и на двамата сътрудници може да намали физическите и прочувствените им благоприятни условия. С това би трябвало да се съобразяваме.
При дамите, влезнали в интервала на климакс, половата интензивност се резервира още дълги години. Но кожата става по-чувствителна и раздразнителна, понижава се естествената вагинална смазка, редуцира се продължителността на оргазма, може даже да възникне дискомфорт по време на оргазма.
При мъжете след петдесет се забавя половата реакция. Изисква се повече време за постигане на ерекция. Но все пак половият интерес и при двамата сътрудници зависи не от възрастта, а от положението на тяхното здраве. Например при диабет може да отслабне кръвотокът, а също и да се появи отмалялост вследствие високото или ниското равнище на захар в кръвта.
Всичко това затруднява и забавя достигането на оргазъм. Поради сърдечносъдови болести от време на време понижава половото увлечение и устойчивост. Човекът стартира да се опасява за своето положение, получава сърцетуптене и зной. Ставните заболявания и мускулните болки намаляват интензивността по време на секс.
Какво поучават експертите Основните фактори за полова интензивност, даже и в напреднала възраст, са щадящи физически натоварвания, задоволително отмора, сдържаност в храненето, ограничение на алкохола, периодически медицински прегледи. Ако почувствате, че са се появили някакви проблеми, които затрудняват вашия полов живот, поговорете с доктор. Той ще ви помогне да се ориентирате в обстановката и ще ви предложи излаз от тази криза
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР