Участвали са представители от 44 държавиСъбитието е посветено на “борбата

...
Участвали са представители от 44 държавиСъбитието е посветено на “борбата
Коментари Харесай

АБВ и „Възраждане“ на форум на „Единна Русия“

Участвали са представители от 44 страни
Събитието е отдадено на “борбата с модерните практики на неоколониализма ”

Представители на партиите АБВ и “Възраждане ” са взели участие във конгрес в Москва, проведен от партията на Владимир Путин “Единна Русия ”.

Събитието е отдадено на “борбата с модерните практики на неоколониализма ”, показват от “Възраждане ”, а в него са взели участие представители от 44 страни.

Речи на форума са произнесли Коста Стоянов и Ангел Георгиев от “Възраждане ” като и двамата са се застъпили за правото на самостоятелност на всички страни и са осъдили всички форми на колониализъм и неоколониализъм, показват от партията.

Подобни тези са защитили в изявления на форума и представителите на АБВ - ръководителят на партията Румен Петков и заместник-председателят Владимир Маринов.

“Европейският съюз се държи като колония на Съединените щати. А ние желаеме мощен Европейски съюз, който да пази демокрацията, свободите и правата, икономическата и обществена сигурност и сигурността на Европа. А всичко това, без Русия е невероятно. Това е декларирал в речта си пред форума в Москва ръководителят на АБВ Румен Петков.

Приветствие на форума е отправил президентът на Русия Владимир Путин, излиза наяве от уеб страницата на партия “Единна Русия ”. В него се споделя, че нападателните проявления на неоколониализма се виждат през днешния ден в опитите на груповия Запад по всевъзможен начин да запази своята доминация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР