Участниците вече са ясни! Време е за голямото шоу -

...
Участниците вече са ясни! Време е за голямото шоу -
Коментари Харесай

Цецо Соколов или "дяволската" блокада на "Перуджа" - кой ще грабне Купата на Италия?

Участниците към този момент са ясни! Време е за огромното шоу - финала за волейболната Купа на Италия!

За благополучие и той няма да премине без българско присъединяване! Цветан Соколов и гладиаторите от " Лубе " ще се изправят против миналогодишните спечелили в огромния мач - " Перуджа ". Срещата ще може да гледате директно по RING от 19:00 ч.

Двата отбора ще се изправят един против друга за 35-ти път. " Перуджа " води по победи с 18:17. През сегашния сезон салдото също е на страната на " дяволските блокировачи " - 2:1 победи за " Перуджа ". Единственият триумф за Цветан Соколов и компания пристигна в мача за 3-ото място на шампионата за Суперкупата на Италия, който в действителност постави началото на акцията през октомври 2018 година

Снимка: legavolley.it

" Лубе " и днешните им противници са последните два носителя на Купата на Италия. През 2018 година " Перуджа " победи на финала точно Соколов и компания. През 2017 година българинът подвигна трофея, откакто отборът му победи " Тренто ".

Повторение на този край изиграха Соколов и съотборниците му през вчерашния ден (9 февруари). След напрегнати 5 гейма и 18 точки на националния диагонал, " Лубе " доближи 9-и край в историята си и ще се бори 6-а Купа.
Кой ще завоюва Купата на Италия? Гледайте директно по RING Цветан Соколов и "Лубе " протягат ръце към трофея. Финалът е в неделя
" Перуджа " имаше привидно по-лесна задача и надделя " Модена " с 3:0, за играе на 3-и край и да завоюва втора поредна Купа.

Снимка: legavolley.it

Какво ще забележим на игрището?

Атрактивен конфликт с очебийно кубинско наличие и балкански нрави на двата диагонала. Докато с екипа на " Лубе " се подвизават Роберланди Симон, Йоанди Леал и Хуанторена, от другата страна на мрежата звездата е Вилфредо Леон. Всички те идват от островната страна.

Снимка: legavolley.it

Цветан Соколов пък ще има за съперник сърбина Александър Атанасиевич.

Южноамерикански е конфликтът при разпределителите - бразилецът Бруно Резенде за " Лубе " против аржентинеца Лусиано де Чеко за " Перуджа ".

Кой ще подвигна Купата на Италия в последна сметка? Гледайте по RING от 19:00 ч.!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР