Участниците в Сървайвър“ направо са си за облазяване
Те изобщо не

...
Участниците в Сървайвър“ направо са си за облазяване
<br
>Те изобщо не
Коментари Харесай

Подло: Участниците в „Сървайвър“ с неземни благинки зад камера!

Участниците в „ Сървайвър “ напряко са си за облазяване

Те въобще не спят в джунглата или в заслоните, които самите си строят. А се употребяват с неземни благинки зад камера, като другото е „ прахуляк в очите “ за феновете на шоуто.

Според договорите и клаузите в тях играчите имат право на много благинки от цивилизацията. Те имали право на душ, на епилация, на козметични и медицински грижи, както и на постоянно изтегляне на кантар.

За тези привилегии се изпусна, без да желае, ММА боецът Георги Валентинов.

„ При последното изтегляне разбрах, че съм измършавял с шест кг “, съобщи той пред камерите. С което стана ясно за благинките, които се възползват „ горките оцеляващи “.

Някои от феновете също схванаха за измамата, преди признанието на някогашния на Златка Райкова.Те видяха съвършено епилираните тела на някои от дамите, както и на мъжете. Въпреки че участниците в приключенското риалити са от много време на острова в Доминикана.

Други почитатели се удивиха на идеално бялналите се зъби на различен състезател, някогашния футболист Благо Георгиев. Което подухва на мисълта, че Благо Джизъса има времето и изискванията да се грижи за „ тракащата “ си фасада.

Медицинските грижи също са на равнище. Стана ясно, че при една от игрите артиста Филип Буков припадна и бе откаран в болница.Това пък заяви самия водещ Ваня Джаферович.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР