Участниците в близост до места с най-висока гъстота на готови

...
Участниците в близост до места с най-висока гъстота на готови
Коментари Харесай

Животът в близост до кръчми, барове и ресторанти за бързо хранене е свързан с по-висок риск от сърдечна недостатъчност - проучване

Участниците наоколо до места с най-висока плътност на подготвени за консумация храни са имали 16% по-голям риск от сърдечна непълнота, съгласно ново изследване.

Животът покрай кръчми, питейни заведения и заведения за хранене за бързо хранене може да усили риска от сърдечна непълнота, откри ново изследване.

Сърдечносъдовите болести са водещата причина за гибел в международен мащаб, съгласно към Световната здравна организация (СЗО) и новото проучване, оповестено в списание Circulation: Heart Failure, допуска, че мястото, където живеете, може да има значение.

Изследователите са анализирали данните на половин милион възрастни от Обединеното кралство Biobank на възраст от 37 до 73 години.

„ Повечето предходни проучвания на връзката сред храненето и човешкото здраве са фокусирани върху качеството на храната, като в същото време се подценява въздействието на хранителната среда, “ Lu Qi, старши създател на проучване и епидемиолог професор в университ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР