Британска двойка, която оцеля в челна автомобилна катастрофа по време

...
Британска двойка, която оцеля в челна автомобилна катастрофа по време
Коментари Харесай

Двойка, оцеляла в ужасяваща катастрофа, се сгоди, след като се събра отново в интензивно отделение

Британска двойка, която оцеля в челна автомобилна злополука по време на отмора в Исландия, се сгоди в болничните си кревати, откакто медицинските сестри ги събраха в интензивно поделение.

Зак Нелсън, 28, и Елиът Грифитс, 26, бяха избавени от разрушената им кола чартърен след отблъскващ конфликт с друго транспортно средство на 19 април в Ревикявик, Исландия. Медицинските сестри реалокираха болничните си кревати дружно в отделението за интензивно лекуване. Елиът зададе въпроса на колегата си от година и половина, Зак.

Зак, маркетинг изпълнителен шеф на First Bus, сподели: „ Ние не знаех дали другият е жив - последният път, когато се видяхме в колата за спешна помощ, Елиът сподели: " Никога повече не желая да се деля с теб, ще се ожениш ли за мен? " За нас това е причина да останем живи и причина да се оправим. "

Елиът и Зак, които се срещнаха в Норич, Норфолк през септември 2022 година, възнамеряваха почивката си в Исландия месеци преди да дойде на 19 април. Двойката беше възнамерявала да обикол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР