Байерн Мюнхен дари 500 000 евро на фондацията на Франц

...
Байерн Мюнхен дари 500 000 евро на фондацията на Франц
Коментари Харесай

Байерн с огромен жест към фондацията на Франц Бекенбауер

Байерн Мюнхен подари 500 000 евро на фондацията на Франц Бекенбауер откакто организира акция за набиране на средства последвала гибелта на великия немски футболист на 78-годишна възраст през януари. Фондацията подкрепя хора с увреждания и нуждаещи се.

На терена на " Алианц Арена " във вторник вечер изпълнителният шеф на Байерн Ян-Кристиан Дреезен и основният финансов шеф Михаел Дидерих подариха огромен чек на вдовицата на Бекенбауер - Хайде, която пристигна на стадиона със сина си Джоел за първия полуфинален мач от Шампионската лига против Реал Мадрид.
 Звездата на Байерн: Има малко мъка, ще опитаме още веднъж на
Звездата на Байерн: Има малко мъка, ще опитаме още веднъж на " Бернабеу "

Ето детайлности

" След погребението на Франц Бекенбауер казахме, че желаеме да създадем нещо. Радваме се и сме доста горди, че можем да предадем през днешния ден 500 000 евро на фондация " Франц Бекенбауер ". Тази фантастична сума пристигна от търговете на фланелките с надпис " Благодаря ти, Франц ", които нашите футболисти носеха в чест на Франц против Хофенхайм, от продажбата на артикули и от многочислени дарения от нашите почитатели ", съобщи Дреезен преди началото на срещата с Реал Мадрид.

Хайди Бекенбауер разяснява: " От името на фондация " Франц Бекенбауер " бихме желали да ви благодарим от дъното на нашите сърца за това фантастично подаяние. Франц поддържаше хора в потребност от години. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР