Участниците на Байк и Рън за Чепън ще могат да

...
Участниците на Байк и Рън за Чепън ще могат да
Коментари Харесай

Опознавателно преминаване на Байк и Рън за Чепън

Участниците на Байк и Рън за Чепън ще могат да се срещнат с трасето 3 седмици преди конкуренцията. Организаторите решаха да създадат няколко предварителни събития и това е едно от тях. Самото съревнование ще се организира на 17 октомври.

" С Байк на Чепън - опознавателно прекосяване с велосипед " ще се организира на 26 септември. Събитието е гратис и задачата му е запознаване с 21-километровото трасе на Байк и Рън за Чепън.

“Създадохме това събитие за всички тези, които са любопитни какъв маршрут сме подготвили и каква планина е Чепън. Добре пристигнали са също и тези, които желаят да се приготвят за старта на надпреварата на 17 октомври или просто желаят да се насладят на неповторимата природа на Драгоман”, пишат уредниците.

Програма за опознователното прекосяване:
Събираме се на площада в Драгоман в 09:30 часа на 26 септември.
Събитието е уместно за хора с физическа подготовка и с прочут опит в карането на велосипед в кръстосан терен.
Задължителна регистрация за събитието тук: https://bit.ly/2FbsWUr
Участниците би трябвало да имат годна застраховка за деня на събитието.
Минимален брой участници за осъществяване на събитието - 8 индивида

Официалното съревнование, както и всички съпътстващи събития се реализират с поддръжката на Община Драгоман. Байк и Рън за Чепън е отдаден на идеята за възобновяване на инфраструктурата на Драгоманско тресавище в партньорство се със Сдружение за дива природа БАЛКАНИ.

Пет лв. от всяка стартова такса за надпреварата ще бъдат дарени за възобновяване на металния мост, отвеждащ към вишката за наблюдаване на птичето благосъстояние!

А от 15 юли в магазини Stenata ще намерите BUFF със специфичен дизайн, отдаден на Драгоманско тресавище. Купувайки този BUFF, вие подкрепяте „ Сдружение за дива природа Балкани “ във възобновяване на Драгоманското тресавище. От цената на всеки закупен BUFF ще бъдат дарени 50% на сдружението.

Научи повече за идеята тук:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР