Участникът в шестия сезон на "Фермата" Йордан Белев от Габрово,

...
Участникът в шестия сезон на "Фермата" Йордан Белев от Габрово,
Коментари Харесай

Данчо от "Фермата" продава S-класата си със супер оригинална обява

Участникът в шестия сезон на "Фермата " Йордан Белев от Габрово, прочут като Дани Богатия, продава своя 12-годишен Mercedes-Benz S 550 за 19 хиляди лева със супер истинска публикация.

"Колата ми излиза на близо 27к и не я продавам за облага, а тъй като от време на време бизнесът ти банкрутира и би трябвало да си продадеш някой и различен актив, с цел да завъртиш отначало колелото ", изяснява Данчо, който е общински консултант от ГЕРБ, в коментар във фейсбук.

Ето по какъв начин илюзионистът е описал на евентуалните купувачи своята S-класа:

"Здравейте, споделям се Мечо. Аз съм породист канадски черен мечок. Роден съм през 2008. Зимата съм си спинкал в топла бърлога и лапите ми не познават снега. Обиколил съм 180 хиляди километра из красивата природа на Ванкувър и 20к в новата ми татковина. Стъпвам крепко и с четирите си лапи, въпреки всичко съм с огромно сърце, което е с размер 5 литра и половина и бие бясно като на 388 бързо препускащи кончета.

Хапвам си добре, когато се разхождам из града, само че когато потегли да тичам на чист въздух, не ми би трябвало доста. Не съм и помирисвал божествен газ, въпреки всичко до в този момент бях гледан от богати стопани.

Тук идва и казуса, тези богатите видяха един келеш роден по-миналата година и ме пратиха в един огромен концентрационен лагер за мечки бежанци и всяква друга паплач. Снимаха ме и ме качиха в нещо като фейсбук за мечки и там се намерихме с новата ми обич. Той не споделя дали е богат, само че ме е харесал на фотографията и платил незабавно.

Натовариха ме в една клетка без прозорци и когато излязох след 2 месеца, бях в България. Даже и не знаех, че съществува такова място.

Трябва да си призная, че ми харесва. Веднага откакто дойдох, новият ми другар се погрижи да ми създадат промивка на всички вътрешни системи, подстрига ми ноктите и ми обу чисто нови гумени галоши.

Изкъпа ме и ме парфюмира. Постоянно се фука на приятелите си, че имам невероятна визия и возя меко. Възглавничките на лапите ми се пълнят с въздух и мога да стъпвам напълно постепенно и удобно, само че имам една точка, която единствено като я бутнеш звярът в мен се разсънва в състезателен режим и дера асфалта. Когато седнеш в мен, предлагам лек масаж, в случай че ти е топло охлаждам и в случай че ти е студено подгрявам дори и на ръчичките.

Когато пристигнах не можех да слушам добре, само че едни факири от Варна ми наляха някаква медицина в ушите и в този момент мога да пипвам даже БГ радио и да чувам всякаква музика.

Мога да виждам обратно, да тичам с непрекъсната скорост без да ме настъпваш, разтварям и затварям с вакуум, укривам се зад щори, Абе всевъзможни капризи, които един мечок може да предложи.

Малко съм печален, тъй като до момента в който съм пътувал в тъмната клетка, някакъв тъп китаец изял някъв прилеп, пръднал два пъти и половината свят се натръшкал. Та в този момент моя човек, няма на кого да си продава мурафетите и сподели, че ще му е мъчно да ме поддържа в топ положение, за това предлага невероятната опция да се срещнем персонално с всеки, който има 19 хиляди лв..

Тука малко се наскърбих, тъй като аз коствам доста повече, само че въпреки всичко е за мое положително. За разлика от европейските си събратя, които са помляни от употреба, аз съм в супер положение и дълги години ще всявам почит у всеки, който ме види.

В България ми харесва и желая да остана тук. Даже имам и българско ЕГН към този момент, забиха ми го на челото и откъм гърба. Та това е моята къса история, който желае да ме види онлайн да звънне на тоя галфон, дето ме дава за без пари. Телефона му е тук изпод.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР