Участникът в Лига Европа Фрайбург претърпя унизително поражение вкъщи и

...
Участникът в Лига Европа Фрайбург претърпя унизително поражение вкъщи и
Коментари Харесай

Падерборн изненада, Леверкузен и Борусия Дортмунд се мъчат за Купата

Участникът в Лига Европа Фрайбург претърпя унизително проваляне у дома и отпадна след загуба с 1:3 у дома от втородивизионния Падерборн в мач от 1/16-финалите на шампионата за Купата на Германия.

Гостите откриха резултата още в 4-тата минута. След добра композиция Флоран Муслия подаде на Филип Билбия, който от непосредствена непосредственост откри резултата. Фрайбург опита да реагира, само че вместо това получи втори гол. В 33-тата минута Муслия извърши съвършен директен свободен удар и не остави никакви шансове нa вратаря на домакините Флориан Мюлер - 0:2 за Падерборн.

Домакините пробваха да натиснат през втората част, само че вместо това получиха още едно попадение. След поредна доста добра офанзива на Падерборн в 55-ата минута Сърлорд Конте подаде на Филип Билбия, който от непосредствена непосредственост без никакви проблеми направи 0:3. До края на срещата Фрайбург стигна само до почетно попадение, дело на Максимилиан Егещайн в 69-ата минута, който се разписа с топовен шут.

За повече обаче нямаше време и по този начин Падерборн сервира една от огромните изненади на 1/16-финалите от шампионата за Купата на Германия и чака жребия в неделя.

Лидерът в Бундеслигата Байер (Леверкузен) победи с 5:2 като посетител третодивизионния Зандхаузен и се класира за 1/8-финалите в шампионата за Купата на Германия.

" Аспирините " не стигнаха до успеха елементарно, като три от головете за тях паднаха в последните минути на мача. Наставникът на " Чаби Алонсо бе направил редица промени в състава, като бе пуснал доста футболисти, които всекидневно не са титуляри.

Борусия Дортмунд също се класира за третия кръг на Купата на Германия, откакто реализира минимална победа с 1:0 в семейството си на Хофенхайм.

Единственото попадение в срещата падна в края на първата част и бе дело на Марко Ройс (43’). Тимът на Пелегрино Матарацо приключи с човек по-малко, защото Озан Кабак получи втори жълт и надлежно червен картон за нарушаване против Донийл Мален.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР