Участник в автомобилна катастрофа в Югозападна Естония откри стрелба при

...
Участник в автомобилна катастрофа в Югозападна Естония откри стрелба при
Коментари Харесай

Двама загинали и трима ранени при стрелба на магистрала в Естония

Участник в автомобилна злополука в Югозападна Естония откри пукотевица при опит да избяга от местопроизшествието. В резултат двама души починаха, а минимум трима бяха ранени, в това число две деца. Това заяви през днешния ден естонската полиция, представена от Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Трийсет и две годишният обвинен е задържан тази заран при огромна полицейска интервенция в региона на дребното градче Лихула, близо до местопроизшествието, уточни полицията.

Прокуратурата сподели, че ще му бъдат повдигнати обвинявания в ликвидиране.

Според полицията мотоциклетист, който бил спрял на бензиностанция, станал очевидец на това по какъв начин колата на обвинения се блъска с два автомобила, след което забелязал, че той се готви да избяга от местопроизшествието. След това мотористът гонил колата по автомагистралата, при което обвиненият стрелял по него. Полицията съобщи, че след това мотористът умрял от раните си.

Среднощна пукотевица в Алабама остави седем натрупа

Заподозреният разкрил огън и по кола, в която пътували мъж, жена и две дребни деца, надлежно на три и на пет години. Жената, която е на към 50-годишна възраст, умряла в колата за спешна помощ, а децата, които са били ранени тежко, в този момент са в устойчиво положение в болница, съобщи полицията. Мъжът е леко ранен.

Според естонски медии обвиненият е членувал в паравоенната организация Естонска лига за защита, има чисто правосъдно минало и е собственик на четири регистрирани огнестрелни оръжия.

По първични данни на следствието по време на стрелбата обвиненият е бил под въздействието на алкохол, а претекстовете за дейностите му към този момент са неразбираеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР