Участието в „Гласът на България“ даде на Теодора Цонева шанса

...
Участието в „Гласът на България“ даде на Теодора Цонева шанса
Коментари Харесай

Теодора Цонева пребори депресията в „Гласът на България“

Участието в „ Гласът на България “ даде на Теодора Цонева шанса да покаже пред цяла България, че е взела живота си в ръце и изцяло е преодоляла отрицателните страсти, поради които предходната година изпадна в тежка меланхолия. Въпреки че отпадна на вокалните дуели, откакто треньорката й Камелия избра да продължи напред с съперниката й Мерлина, дъщерята на именития артист Коста Цонев си потегли с усмивка и с уверението, че оттук насетне стартира втория и по-щастлив стадий в живота й.

Занапред Теодора се надява, че най-сетне ще сбъдне фантазията си да се осъществя като джаз реализатор и ще може да се изхранва точно с този си гений.

Очаква и че за още повече благополучие ще способства и любовта. Певицата още преди време разкри, че е влюбена в мъж, който обаче към момента не е изцяло убеден, че е подготвен двамата да имат връзка. Нищо чудно усмивката на лицето на Теодора и цялостната й настройка през днешния ден да са резултат точно от тази по този начин мечтана обич, която да е станала част от живота й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР