Участието в европейските турнири през този сезон е позволило на

...
Участието в европейските турнири през този сезон е позволило на
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Лигата на конференциите ни позволи да се сравним с останалите

Участието в европейските шампионати през този сезон е разрешило на ЦСКА да види къде се намира и да се съпостави с останалите. Това сподели треньорът на алените Стойчо Младенов след загубата " Бодьо " в Норвегия. В четвъртък в предпоследния си мач в шампионата.

" Един опит придобихме в тези мачове. Всичко това нещо ни е единствено от изгода. От както се класирахме знаех, че това е бонус. Видяхме на какво равнище сме, видяхме къде би трябвало да усилим конкуренцията, да прибавим нужното качество. Позволи ни присъединяване в Лигата на конкуренцията да се съпоставим с останалите. Ще видите в трансферните прозорец какво ще предприемем ", сподели Младенов.

По думите на наставника проблемите на алените в Бодьо са били в акомодацията към изкуствения терен и неналичието на експанзия.

" През първото полувреме казусът ни беше терена. Трудно се адаптирахме. Ние изоставахме в средата на терена. Това беше тяхното преимущество през първото полувреме. По-голяма експанзия желаех в средата а терена. Това е разковничето. Имат три халфа доста повратливи. Искахме да пречупим експанзията, само че не се получи ", разяснява още Младенов след дуела.

Според Младенов след почивката се е видяло по-положително лице на ЦСКА. Тогава отборът пропусна и два положителни шанса.

" Смените ги започнах с една единствена мисъл - идващия мач. Много се веселя, че някой е играл мощно, само че промените бяха подбудени от идващия мач ", сподели още Младенов, който в хода на мача извади Жорди Кайседо, Георги Йомов, Амос Юга и Жеферсон.

В понеделник ЦСКА гостува на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР