Убийците му издебнали подходящия момент и го гръмнали през страничното

...
Убийците му издебнали подходящия момент и го гръмнали през страничното
Коментари Харесай

Работата С Убийството На Джордже Става Много Дебела, И Наталия Гуркова Е Заплашена!

Убийците му издебнали подобаващия миг и го гръмнали през страничното стъкло на колата му. Именно тъй като топнал Шарич и хората му пред ченгетата те го ликвидирали. Дарко Шарич е търсен в Сърбия.

Наркотрафикантът владее бизнеса с кокаин от Латинска Америка за Европа. И бе разгласен за мозъка на мафията за Балканите. Преди четири години бе задържан и наказан на 20 години затвор.

Разследващите преглеждат най-малко още две версии за ликвидирането на Джордже Михалевич. Черногорският предприемач се занимава с търговия на елмази и скъпи метали, и имал проблеми и с конкурентна грузинска мафия.

Местните служители на реда не са засичали директни контакти на предприемача с грузинците или закани от тяхна страна. Затова тази версия е минимум евентуалната.

Две седмици преди покушението му Джордже Михалевич бе в България, където дружно със брачната половинка си Наталия Гуркова бяха на откриването на нощен клуб в столицата. След което той отпътувал за Сърбия. Според друга версия точно там станала срещата му с други мафиоти, написа Пик.

Те били гневни, че предприемача дълго време е укривал килъра на Желко Ражнатович – Аркан Милан. Той бе съден в Сърбия, само че избяга в ЮАР. И пет месеца по-късно бе убит там.

Не е ясно за какво Джоржде се е забъркал с този убиец, само че това може би му е коствал живота, твърди друга версия.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР