Убийството на Христо и Васил Ботеви не е извършено при

...
Убийството на Христо и Васил Ботеви не е извършено при
Коментари Харесай

БЛИЦ TV: Защитата на убитите в Пловдив баща и син със сензационни разкрития

Убийството на Христо и Васил Ботеви не е осъществено при неизбежна защита. Това е неуместно. Как може да гръмнеш двама души и да твърдиш това. На едното тяло входно-изходните рани са по този начин ситуирани, че е видно, че Васил е бил на земята, лежащ, каква защита. Това разяснява в съда отбраната на почерненото семейство - юрист Димитър Бозуков.

Той акцентира, че при разпитите обвиненият е приказвал за нож, който бащата и сина били извадили против Йордан Таков. Но подобен нож не е открит нито в посочения за палач Таков, нито по време на огледите в склада, където е осъществено зверството.



Пистолетът, с който бащата и синът са убити, е "Макаров ", военен, Таков ходил с него, наследил го от умрелия си тъст. Носил го, тъй като имал кафе автомати на доста места, от време на време бил нападан през нощта, когато ги обикалял.

Как по този начин неизбежна защита, като е стреляно в гърдите и главите, за какво не е стрелял в краката, пита Бозуков.



Защитата на Йордан Таков - юрист Стефан Левашки, сподели, че убийството е зародило поради дребни битови проблеми и няма ясна причина за стореното. Той обаче акцентира свидетелски показания на служащ, който е споделил, че бащата и сина първи са нападнали Таков, че той е щял да загине, в случай че не е стрелял.

БЛИЦ напомня, че преди дни Таков, който е първи братовчед на едната жертва и негов съучастник, както и племенник на по-възрастната жертва, екзекутира по време на скандал двамата, като изпразни целия пълнител на револвера.

Цялата свада сред юристите вижте във видеото на БЛИЦ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР