Убийства, непрогледен мрак, мистерии, върколаци, майсторски филми на класици в

...
Убийства, непрогледен мрак, мистерии, върколаци, майсторски филми на класици в
Коментари Харесай

Месец на трилъра с най-страшните френски филми

Убийства, непроницаем мрак, мистерии, върколаци, майсторски филми на класици в жанра и произведения на млади гении предлага Месецът на страха. През януари събира най-страшните филми за публиката, с цел да покаже по какъв начин с годините се трансформират и страховете на хората и визиите за смут в киното.

Филмите на ужасите надълбоко разклащат страстите, прерастват в най-лошите ни кошмари, изпълват ни с паника, а постоянно си служат със страха, с цел да опишат нещо напълно друго. Панорамата на филмите на страха ще се прожектират в зала „ Славейков “ на едноименния столичен площад и всички филми са със надписи на български.

Ето и кои филми можем да гледаме:



Три дни и един живот - петък 13 януари, 18:30 ч.

В навечерието на Коледа през 1999 година дребният Реми от дребното заспало селце в полите на Ардените, мистериозно изчезва. Думата похищение е съвсем непозната в този регион, само че в този момент всеки, който се живее по-различно от близките, е обект на съмнения и злословия. Екранизацията е по едноименния разказ на Пиер Льометр, а в основните функции са Пабло Поли, Сандрин Бонер, Филип Торетон, Шарл Берлен.

Още положителни оферти за хоръри... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР