Убиецът с Аудито, който преди дни погуби живота на две

...
Убиецът с Аудито, който преди дни погуби живота на две
Коментари Харесай

Убиецът с Аудито – внук на видния комунистически генерал Атанас Семерджиев?

Убиецът с Аудито, който преди дни погуби живота на две почтени девойки в София при зверска злополука, може да се окаже внук на ген.-полковник Атанас Семерджиев – партизанин, началник на военна разведка, само че прочут на по-младото потомство по-скоро като народен представител от Великото национално заседание и вицепрезидент (1990-1992 г.). Това твърди българският публицист, икономист и политически анализатор Григор Лилов , отбелязва varna24.

Той дава детайлности за това кой е бил Атанас Семерджиев и разкрива обстоятелства от развоя на събитията преди дни, когато Георги Семерджиев – някогашният футболист, премаза с джипа си Ауди Q7  две девойки на тротоара на бул. „ Черни връх ” в столицата.Ето какво написа Лилов:

Георги Семерджиев се оказа внук на умрелия генерал-полковник Атанас Семерджиев: партизанин, боен, началник на „ военната разведка ”, при социализма на практика закрепостен шеф на Генералния щаб на Българската войска, при социализма на практика закрепостен първи заместник-министър на националната защита (1966 – 1989), на практика закрепостен член на Централния комитет на Комунистическата партия (от 1962), вицепрезидент на България (1990-1992), депутат от Великото национално заседание и последващи.

Бащата е изтъкнат предприемач („ Банко пропърти ” и др.)

Дамата с него в колата е била Симона Радева - пътна полицайка от Първо столично РПУ, студентка по право. И тя като Георги Семерджиев е буен фен на татуировките.

В автомивката на пътния палач, ситуирана в първокласен столичен хотел, са си миели колите десетки служители на реда от Първо и Четвърто столични РПУ.

По непотвърдена информация той е бил арестуван в дома на ген. Атанас Семерджиев. "

 

 
    
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР