Убиецът от карнобатското село Церковски – Алекси Стоянов ще бъде

...
Убиецът от карнобатското село Церковски – Алекси Стоянов ще бъде
Коментари Харесай

Искат най-тежкото наказание за жестокия убиец Алекси

Убиецът от карнобатското село Церковски – Алекси Стоянов ще бъде изправен на съд с най-тежкото допустимо обвиняване – по чл.116 от Наказателния кодекс, т.12 – грози го пожизнен затвор без право на подмяна, оповестява "Флагман ".

Обвинителният акт към този момент е импортиран в Окръжния съд в Бургас и разпоредителното съвещание по делото ще се организира в понеделник, 28 септември.

По време на следствието несъмнено е открито, че убийството е осъществено от Алекси Стоянов, той е употребявал нож, с който е нанесъл удар в лявата гръдна половина на Коста Костов, означават от прокуратурата.
Припомняме, че през март т.г. Алекси закла единствения си другар – Коста Костов на 65 години от Церковски.

Той му отишъл на посетители, двамата се напили, след което Алекси се скарал с домакина си, извадил нож и го умъртвил, след което оставял агонизиращото му тяло край селото. Коста починал в пъклен страдания, стенейки часове наред, без да има кой да му помогне.
Алекси е неведнъж осъждан, в това число за опит за ликвидиране. Преди четири години той бе задържан поради това, че атакува от РУП Карнобат и се опита да го убие с нож.

От март Алекси Стоянов е с наложена непрекъсната мярка „ задържане под стража “ и няма никакво съображение да бъде пуснат още веднъж на независимост.

Почти несъмнено ще остане зад решетките до края на дните си, без значение от присъдата, която ще му постанови Окръжния съд в Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР