Убиецът на Митко от Цалапица Рангел Бизюрев все още е

...
Убиецът на Митко от Цалапица Рангел Бизюрев все още е
Коментари Харесай

Майката на убития Митко: На записи се вижда четвърти участник в убийството! Има скъсани показания

Убиецът на Митко от Цалапица Рангел Бизюрев към момента е в Дания, въпреки че двата месеца за неговата екстрадиция изтекоха. Близките на пребития до гибел юноша не знаят за какво се бави връщането му, защото никой от проверяващите органи не им дава пояснение за това. По силата на европейска инструкция Рангел трябваше да бъде върнат незабавно, с цел да бъде разследван, и по-късно още веднъж изпратен в Дания, където да го съдят за владеене на подправени документи. Не е ясно обаче за какво това не е станало.
Майката на Митко Атанаска Бакалова описа пред Lupa.bg, че от записите на камерите се вижда и четвърти участник в закононарушението. „ Не знам дали е разпитван и кой е той. Помолих кмета на Целапица да ми даде записите, защото полицията не се беше интересува от тях. Занесох ги в Районното, с цел да се продължи следствието, другояче то щеше да бъде прекъснато. Очевидно някой не желае истината да излезе. Научих, че хора, които знаят нещо по случая, са ходили в полицията да бъдат разпитани, само че показанията им по-късно са били скъсани “, изясни Бакалова.
„ Собственикът на фитнес залата в Цалапица ми сподели два дни след убийството, че Рангел е търсил Митко, с цел да го пребие. Веднага се обадих на полицията и те нямаше по какъв начин да не го потърсят. Намериха го на море в Слънчев бряг. През това време близнаците, които са му съучастници, „ търсеха “ дружно с мен и хората от Цалапица сина ми. Според мен момчетата са останали в селото, с цел да схванат какво се случва и са осведомявали Рангел “, сподели Бакалова.
Тя счита, че близнаците Борислав и Валентин са съучастници в убийството. „ Носът на сина ми е бил строшен и съгласно мен те са го създали. Все още не сме видели цялата експертиза за положението му, в което е открит. Знаем единствено, че има счупени носна бариера и две ребра. Едва ли може да се почине от това. Вторият ми мъж и чичо му са били на разпознаването и са разбрали, че му липсват зъби. Лицето му е било в синини. Той е бил жив, когато са го заровили, издавал е звуци, наподобяващи хъркане. Вероятно се е борил за живота си “, допусна почернената майка.
По думите й преди да бъде пребит до гибел Митко, единият близнак го е карал да излезе от у дома, само че той е отказал. Има втори диалог, само че от приложение, който е трансформирал решението му. „ Възможно е да е обвързвано с момиче. Преди да бъде погубен Митко, той си е писал всеки ден с Яница. След това внезапно тя престава да му написа – нито на 21, нито на 22, нито на 23 юли… Сякаш е знаела, че е убит. Поисках среща с бащата на момичето, само че той отхвърляше, след това се съгласи, само че по този начин и не пристигна да се забележим.
Писала съм до разнообразни институции, даже и до президента за случая, всички ми дадоха отговор като се изключи основния прокурор Борислав Сарафов и Районна прокуратура. Не може близнаците да бъдат дадени на съд за укривателство, а не за съучастничество в ликвидиране.
Сега всички с неспокойствие чакаме Рангел да се завърне, с цел да опише какво е станало. Разследващите и прокурорите не работеха за откриване на убийството, а за неговото прикриване. И защото към този момент няма горещи следи, се надяваме Рангел да проговори “, сподели още майката на Митко.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР