Убиецът на Калин Руменов от село Манастирище не е обжалвал

...
Убиецът на Калин Руменов от село Манастирище не е обжалвал
Коментари Харесай

Новини за убиеца от Манастирище, оставил две деца сираци

Убиецът на Калин Руменов от село Манастирище не е обжалвал наложената му най-тежка мярка за неотклонение " Задържане под стража ", оповестиха от Окръжен съд - Враца.

Припомняме, че Валентин Генов простреля от упор татко на две деца, който умря на път към болничното заведение в Козлодуй.

По случая има формирано досъдебно произвеждане.

На ул. „ Чавдар “ в селото обвиненият умъртви 34-годишния Калин Руменов с револвер „ Аргус “, а при претършуване в дома на Генов бяха открити и конфискувани огнестрелното оръжие и 115 патрона с друг диаметър.

Според локалните хора стрелецът е дебнал жертвата си, тъй като го е покосил от засада на пътя, до момента в който Калин минавал с колата си.
Свидетели, чули изстрела, подали сигнал на незабавния телефон 112 и на място бяха изпратени екипи на полицията и кола за спешна помощ. Пострадалият бил превозен към в болничното заведение в Козлодуй, само че умрял в колата за спешна помощ.

Не е за поверие какво е криел в дома си стрелецът Валентин от Манастирище

Валентин имал психологични проблеми, лежал е в профилирано заведение и бил освободен неотдавна. Той имал остарели сметки за споразумяване с жертвата си, който преди година дружно с тайфа роми го пребили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР