Убиецът, който застреля жена си и съсед в хасковското село

...
Убиецът, който застреля жена си и съсед в хасковското село
Коментари Харесай

Убиецът от Козлец отключил психически проблем от безпаричие

Убиецът, който простреля жена си и комшия в хасковското село Козлец, е отключил душевен проблем и се е поболял от безпаричие поради болното си дете.

Преди ден 45-годишният Гюнай Мюмюн простреля със законно притежавана ловна пушка двама души.

Вчера е трябвало да замине за Турция за обзор при експерт за щерка си. Взима 1500 лева на заем от собствен родственици, само че в деня на пътуването им се обажда, че се е успал.

Изстрелите отекват в 9:30 сутринта. Жената е простреляна в дома си. Съседът чува изстрела и се втурва да оказва помощ, само че мъжът го посреща с ориентирана пушка.

Нина Николова, представител на Министерство на вътрешните работи -Хасково, разяснява, че оръжието е било подпряно на стената и той е чакал служителите на реда. Не е бил нападателен.

Убийството става пред очите на съседи и родственици. Голямата щерка на Гюнай пробвала да го спре. Минути преди стрелбата Себахтин Неази оказва помощ на убития мъж да ремонтират трактора му. „ Ако бях тук щеше да ме разстреля и мен ", показа той.

Според съседите, Гюнай бил добър човек, само че се поболял, поради невъзможността да обезпечи пари за лекуването 6-годишната си щерка.

Болестта го е направила ревностен, без причина. Тормозел жена си, а мъжете в селото заплашвал. „ Момчетата споделили на кварталния, само че той им споделил да подадат тъжба ", добави Себахтин.

Мюмюн е арестуван и е направил цялостни признания. Очаква се през днешния ден прокуратурата да му повдигне обвиняване за двойното ликвидиране.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР