Убиецът, който простреля с арбалет царя на саламите Вячеслав Маругов,

...
Убиецът, който простреля с арбалет царя на саламите Вячеслав Маругов,
Коментари Харесай

Убиецът, ликвидирал царя на саламите Маругов, държал заложник

Убиецът, който простреля с арбалет " царя на колбасите " Вячеслав Маругов, е държал пленник в московски апартамент. Това разкрива Олга Врадий, старши асистент на ръководителя на районния отдел на Следствения комитет на Русия, оповестява Lentа.ru.
 В Русия убиха с арбалет Виж още
Според нея при претършуване в жилище на обвинения е открит пенсионер, който е прикрепен с белезници за леглото, а в жилището и имало и мъж, който го пази. Въпросният " охранител " е арестуван и се проверява възможното му присъединяване в други закононарушения.

Заложникът споделя, че е държан в плен, а апартаментът му е употребен срещу волята му. Мъжът е приет в болница, като има и съмнение, че той е бил под въздействието на психотропни субстанции.

Заподозреният в убийството на Маругов, който е родом от една от централноазиатските републики и е роден през 1971 година, е купил арбалета от магазин в Москва директно преди нападението на предприемача. Разследващите считат също по този начин, че нападателят е забъркан в измами с жилища на самотни поданици на Московска област.

Припомняме, че Маругов и неговата партньорка са били в сауната, когато двама незнайни маскирани мъже, въоръжени с арбалет и револвер, нахлуват в нея. Те връзват ръцете на предприемача и дамата, след което заплашват, изтезават и желаят пари от тях. В следващ миг и прострелват Маругов в гърдите с арбалет.

Неговата другарка обаче съумява да се освободи от въжетата, скача през прозореца и хуква към съседите, които се обаждат в полицията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР